Bandbrouwerij @ N201

vr 6 december 2019, 20:00 uur

Speel je een instrument en wil je eens uitproberen hoe het klinkt om met andere muzikanten samen te spelen? De bandbrouwerij is een mooie gelegenheid!

Of je nu al lang in een band speelt of nog niet, of een klassiek instrument speelt maar wel eens iets wil doen samen met een rock- of popband; alles kan worden uitgeprobeerd bij de bandbrouwerij wekelijks op vrijdagavond in N201. Onder begeleiding van verschillende ervaren muzikanten, bandcoaches en muziekdocenten wordt er flink op los gejamd, gespeeld, geoefend net zo lang tot er wie weet wat voor prachtige dingen uit voortkomen. Eindresultaat is een aantal live-optredens in N201 (en hopelijk ook daarbuiten) om het resultaat voor groot publiek ten gehore te brengen en behalve dat levert het je sowieso weer leuke nieuwe ervaringen en nieuwe vrienden op!

Hier wat algemene info:

• De Bandbrouwerij is GEEN standaard jamsessie. Er wordt zoveel mogelijk getracht om veel verschillende muzikanten aan bod te laten komen en die ook ruim de tijd te geven. Dit wordt de week voor elke editie in de facebookgroep duidelijk afgesproken.
• Er zijn vooralsnog geen kosten aan verbonden, wel is de bar geopend en mag er geen eigen drank gebruikt worden.
• Veel ervaring is niet vereist maar je moet je instrument wel voldoende beheersen om minimaal wat eenvoudige akkoorden te kunnen mee spelen.
• Muzikale voorkeur is niet belangrijk, elke muziekliefhebber is welkom. Wel is het zo dat het repertoire zich richt op popmuziek in de alle breedste zin: pop, rock, funk, jazz, country, dance, punkrock, heavy metal en alles er tussen in. Klassieke stukken worden vooralsnog niet gerepeteerd Muzikanten die een klassiek instrument als piano of viool et cetera bespelen zijn echter zeer welkom om mee te spelen want dat kan juist een heel mooie aanvulling zijn!
• Publiek is altijd welkom, ook muzikanten die eerst even de kat uit de boom willen kijken kunnen gewoon eerst een kijkje komen nemen of lekker aan de bar komen hangen.


Category Tag


Share

Locatie

N201 Aalsmeer
Zwarteweg 90
Tel. 06-52006774

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bandbrouwerij @ N201”

Aankomende activiteiten