Bandbrouwerij voor kids

vr 14 juni 2019, 19:00 uur

In samenwerking met Stichting De Binding organiseert N201 een nieuw project: Alle jonge popsterren in spé van 8 – 13 jaar zijn welkom om mee te doen met De Bandbrouwerij voor kids! Onder begeleiding van een bandcoach kun je in een bandje leren spelen en veel nieuwe dingen leren.

De Bandbrouwerij bestaat al sinds 2015 en heeft heel wat nieuwe bandjes en vooral ook veel nieuwe vriendschappen en veel lol teweeg gebracht. Het is niet meer weg te denken uit het muzikale circuit in de regio en om het nog een extra dimensie te geven is besloten om ook jongere kinderen te laten aanhaken. De afgelopen jaren hebben zich regelmatig jonge muzikanten gemeld bij De Bandbrouwerij en op speelniveau lukt het vaak best goed maar de meeste deelnemers zijn tussen de 16 – 25 jaar en dan is het lastig om aansluiting te vinden als je 10 of 12 jaar bent, dat leeftijdsverschil is te groot en voor de meesten werkt dat niet; met leeftijdgenoten is het natuurlijk veel leuker.

De bandcoaching is in handen van Gina en Jeroen Heijne uit Kudelstaart. Gina studeert dit jaar af aan de muziekopleiding van PACT in Amsterdam en is zelf vaak op het podium en in oefenruimtes te vinden. Jeroen Heijne is Orthopedagoog, groot muziekliefhebber en heeft in diverse bands gespeeld.
Zij hebben er allebei heel veel zin in om met al het jong talent wat Aalsmeer rijk is aan de slag te gaan en leuke bekende hits te gaan spelen. Voorwaarde om mee te kunnen doen is wel dat je een beetje muziekles hebt gehad. Speelniveau is echter niet belangrijk, dus twijfel niet of je goed genoeg bent want Gina en Jeroen zullen zorgen dat iedereen mee kan doen die een beetje zijn best doet.
Je hoeft alleen je eigen instrument mee te nemen want alles is verder aanwezig

De Bandbrouwerij voor kids is in de oefenruimtes van N201 om de week op vrijdagavond van 19:00 – 21:00 vanaf 5 april. Als je vragen hebt kun je mailen met mail@n201.nl.


Category Tag


Share

Locatie

N201 Aalsmeer
Zwarteweg 90
Tel. 06-52006774

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bandbrouwerij voor kids”

Aankomende activiteiten