Uitgesteld!!! Bernard van Rossum Flamenco-jazz 6tet

za 21 maart 2020, 21:30 uur

We proberen voor zoveel mogelijk voorstellingen nieuwe data te vinden. U zult beseffen dat wij even de tijd nodig hebben om e.e.a. in kaart te brengen en samen met de locaties, artiesten, bands en gezelschappen te bekijken of alternatieve data mogelijk zijn.

Bernard van Rossum saxen & compositie, María Marín zang, Edsart Udo de Haes flamenco-gitaar, Xavi Torres piano, Marco Zenini bas, Joan Terol drums

Het Flamenco-Jazz 6tet vormt de kern van de BvR Flamenco Big Band, die al twee baanbrekende albums op zijn naam heeft staan. ‘Luz de Luna’ vormt het vervolg op de debuutplaat van Bernard van Rossums flamencobigband, ‘Jaleo Holandés’ uit 2014. Evenals het eerste album wordt ‘Luz de Luna’ getekend door een duizelingwekkende veelzijdigheid aan compositorische invalshoeken binnen een even solide als onmiddellijk herkenbaar geluid.

De muziek van Bernard van Rossum vermengt traditionele flamenco-elementen als de typische zangstijl, de ritmische gitaar en de immer presente, ophitsende klappende handen met het geluid van een flexibele jazzband.


Category Tag


Share

Locatie

Cultureel Café Bacchus
Gerberastraat 4
1431 SG Aalsmeer
Tel. 0297 326 831
www.cultureelcafebacchus.nl 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Uitgesteld!!! Bernard van Rossum Flamenco-jazz 6tet”

Aankomende activiteiten