Bob & Gon presenteren Donna è mobile

zo 2 februari 2020, 15:30 uur

Donna é Mobile is een ludiek klassiek harp sopraan duo dat stijlvolle en theatrale acts biedt met uitbundige kostuums en veel interactie met het publiek. Vorig seizoen waren zij reeds te gast bij Bob & Gon met een “half” concert.

Het publiek was die middag laaiend enthousiast over harpiste Rose en sopraan Maaike. Bob & Gon hebben, op verzoek, beide dames weer gevraagd maar nu met een middag vullend programma. Naast mooi klassiek repertoire zullen zij ook zeker wat “moderne” nummers ten gehore brengen en misschien krijgt het publiek ook dit keer de kans om mee te zingen na een korte maar inspirerende zangles van Maaike.

Aanvang concert om 15.30 uur, de zaal is open vanaf 14.45 uur. De toegang bedraagt €21,50. Kaarten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Slijterij Wittebol, Ophelialaan 116, 1431 HM Aalsmeer.


Een keer per maand, op een zondagmiddag, tovert KCA de sfeervolle bovenzaal van De  Oude Veiling om tot ‘theater’ waar een mix van klassieke muziek en kleinkunst wordt gepresenteerd.

Bob & Gon heten als gastheer en gastvrouw elke bezoeker persoonlijk welkom en vertellen tussendoor over de artiest, zijn of haar passie en natuurlijk de muziek. Het duo staat garant voor een genotvolle zondagmiddag bij KCA Muziek.


Category Tag


Share

Locatie

De Oude Veiling
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer
www.deoudeveiling.nl 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Bob & Gon presenteren Donna è mobile”

Aankomende activiteiten