Brooklyn Nights (dinner show)

vr 16 november 2018, 18:00 uur

Een jubileum te vieren, op zoek naar een origineel cadeau of gewoon zin een avond compleet in de watten gelegd te worden? Met de dinnershow van de Big Apple: Brooklyn Nights geniet u van een compleet verzorgde avond vol muzikaal en culinair topentertainment.

Brooklyn Nights neemt je mee naar de melting pot of cultures: New York. De contouren van de Brooklyn Bridge en het bekende Vrijheidsbeeld maken het decor voor de 4 gangen-dinnershow. Culinaire hoogtepunten worden afgewisseld met topentertainment.

Dinnershow, theaterspektakel en afterparty!
Na het luxe 4-gangen diner geniet je van het theaterspektakel waar zang, acrobatiek, percussie en dans elkaar in rap tempo afwisselen. De Brooklyn Band, kleurrijke kostuums en prachtige muziek laten deze smeltkroes van culturen tot leven komen. Dankzij de immense LED-schermen vlieg tussen de wolkenkrabbers van Chinatown, door de Cariben naar Little Italy. Na een spetterende afterparty in verschillende locaties, sluit de avond af in de foyer met een Grand Finale.

Top-entertainment
De cast van Brooklyn Nights bestaat uit onder meer Sophia Wezer, Brian B., LA The Voices, het professionele showballet onder leiding van Marc Forno en geregeld gastartiest Stanley Burleson.

Programma

18.00 uur – Ontvangst met aperitief en amuses
18.45 uur – 4-gangen dinnershow in de Big Apple
21.30 uur – Show in het Broadway Theater
22.45 uur – Afterparty
23.45 uur – Uitzwaai Finale

Tijden zijn indicatief.


Category Tag


Share

Locatie

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Tel. 0297-753680
website: http://www.crowntheateraalsmeer.nl/

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Brooklyn Nights (dinner show)”

Aankomende activiteiten