Kees Dusink Blues @ The Shack

zo 1 september 2019, 16:00 uur

De Kees Dusink Blues Band is geformeerd rondom “Dutch Blues Award” winnaar Kees Dusink. Kees trekt met zijn unieke gitaarspel al decenia lang de aandacht in binnen- en buitenland. Als gitarist/componist in onder andere de “Twelve Bar Blues Band” en zijn eigen “Blues Forever Project” heeft hij tevens zijn naam in de Nederlandse bluesscene gevestigd.

De Kees Dusink Blues Band is met name geïnspireerd door de Britse en de Chicago bluesgitaristen uit de jaren zestig en zeventig. Denk hierbij aan Peter Green, Eric Clapton, Albert Collins, Otis Rush en Buddy Guy.
De ritmesectie bestaat uit twee ervaren rotten in het vak. Drummer Frans Ogiér speelde al met Kees in het gelauwerde “Blues Forever Project” waarmee Dusink & co in 2015 een puike instrumentale cd (Forever Blue) afleverde. Bassist Patrick “sideburn” Obrist speelde jarenlang met Kees in de eerder genoemde “Twelve Bar Blues Band”.

Slaggitarist Bas Mali kennen we ook al uit het “Blues Forever Project” en sinds kort kan de band met trots melden dat Jennifer Bomert aka Jenn B de nieuwe zangeres is van de band. Jennifer kent de klappen van de zweep en was al vele jaren te zien op de diverse festivals met jennBBlues. Mensen die haar al eerder hebben gezien zullen het volmondig beamen: Deze dame zorgt voor spektakel met haar waanzinnige strot en heeft de blues. Uiteindelijk heeft Kees een unieke band samengesteld met waarin emotie, vriendschap en muzikaliteit de boventoon voeren. Een “must” voor de echte bluesliefhebber.


Category Tag


Share

Locatie

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Kees Dusink Blues @ The Shack”

Aankomende activiteiten