KliederZin: Zon en water

zo 23 juni 2019, 13:00 uur

De zomer vieren we met Zon en Water. Dankbaar voor lekker weer, sproeten en tenen in het water!

Vier keer per jaar houden we een kinderviering, per seizoen een keer. En de zomer in Aalsmeer kan maar een ding betekenen: Zon en Water! De poel op, aan het water liggen, zwemmen en varen, echte Aalsmeerders zijn op en rond het water.

Ondanks dat de bijeenkomst toch echt in en rond het kerkgebouw gaat plaatsvinden, halen we het water naar ons toe. Spellen met water, kliederen met waterverf, en wie weet misschien wel zand tussen je tenen.

KliederZin
KliederZin is handen uit de mouwen, bouwen, proeven, ontdekken. Kliederzin is voor jong en oud, jong samen met oud. We beginnen met een inloop, waarbij achter in de kerk tafels staan met doe-activiteiten, spelletjes en uitdagingen. Vanaf 13.00 uur is de deur open en is iedereen welkom voor inloop. Of je de hele middag wil komen, of een half uur voor de viering, dat is aan jou! De activiteiten zijn voorbereidend voor de viering, maar beide delen zijn los van elkaar te vieren. De activiteiten vooraf zijn expliciet voor alle leeftijden, sommige dingen iets meer voor kleine kinderen, sommige juist meer voor volwassenen, en andere juist om samen te werken (want zo leer je van elkaar!). Om 15.00 uur gaan we samen zitten voor een kleine viering. Met een verhaal, liedjes, vragen en grapjes vertellen we de jongsten iets over de zomer. De doelgroep hier is van 3 tot 8 jaar oud, met opa’s, oma’s, mamma’s en pappa’s.

Van 13.00 tot 15.00 uur inloop met mooie activiteiten, 15.00 uur begint de viering.


Category Tag


Share

Locatie

Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer
Zijdstraat 55
1431 EB Aalsmeer

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “KliederZin: Zon en water”

Aankomende activiteiten