LSB Experience @ The Shack

zo 4 november 2018, 16:00 uur

Een middag Love Peace and Happiness! Een band die iets heel bijzonders te bieden heeft, n.l. prachtig meerstemmige zang en bijzonder mooi gezamenlijk gitaarspel.

Kenmerkend voor de sound van LSB is die prachtige blend van de stemmen van Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek. Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van muziekhelden uit voornamelijk de seventies zoals o.a. Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met nummer van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek) altijd al wilden spelen, liedjes met een kop en staart, vocal harmonies en machtig mooi gitaarspel, hier en daar versterkt door Peter Deiman op de drums en Rob Hendriks op de bas.

Prachtig materiaal voor een middagvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen, en je terugbrengen naar de tijd van Love Peace and Happiness!


Category Tag


Share

Locatie

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “LSB Experience @ The Shack”

Aankomende activiteiten