Open repetitie Vrouwen Ensemble Davanti

di 18 juni 2019, 20:00 uur

In juni is de landelijke “Ik Toon maand” en ook  Aalsmeer biedt amateur kunstenaars en musici een podium.  Op zaterdag 29 juni is er een afsluitende dag in De Oude Veiling met een grote verscheidenheid aan optredens en activiteiten.

Om 12:00 is er een optreden van Vrouwenensemble Davanti. Ondanks dat Davanti, met 13 zangeressen,  nog uitstekend én regelmatig van zich laat horen mag er best nog wat volume bij!!

Er is vooral “Hoge NooT” bij de mezzo sopranen en alten. Gezocht wordt naar enthousiaste vrouwen die van een uitdaging houden, een goed gehoor hebben en het liefst enige koorervaring hebben of zanglessen hebben gevolgd.  Tijdens de wekelijkse repetities, onder leiding van een professionele dirigente, wordt gewerkt aan repertoire, zangtechniek en balans.   Veelzijdige, meerstemmige A-capella muziek  voert de boventoon, gezongen in allerlei talen.  En…. , indien passend, door verschillende opstellingen of kleine bewegingen ondersteund.  Mocht het zingen in een klein, gezellig en ambitieus koor je interesse hebben kijk dan eens op de website www.davanti.nl

Tijdens de Ik Toon maand houdt Davanti open repetities. Kom gerust binnen voor meer informatie, om de sfeer te proeven of vrijblijvend kennis te maken. Je kunt één of meerdere repetities meedraaien. De repetities zijn elke dinsdagavond van 20:00 – 22:00 in het Dorpshuis in Kudelstaart.


Category Tag


Share

Locatie

Dorpshuis Kudelstaart
Kudelstaartseweg 239
1433 GH Kudelstaart
Tel. 0297 326 289

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Open repetitie Vrouwen Ensemble Davanti”

Aankomende activiteiten