Optreden Ralph de Jongh @ The Shack

zo 9 december 2018, 16:00 uur

Ralph won meerder malen de Dutch Blues Challenge en is nog steeds een absolute sensatie om live te zien en te horen! Door zijn rauwe blues á la Seasick Steve vergaart hij ieder optreden weer nieuwe fans. Ralph de Jongh is dus écht een must om live te zien. En met de muzikale vader (en fan) die hij vond in Harry Muskee kan dat ook niet anders.

De blues stroomt rijkelijk door zijn aderen, al van jongs af aan. In 2004 werd Ralph opgepikt door niemand minder dan bovengenoemde Harry Muskee, die Ralph’s talent erkende en werd geraakt door zijn muziek. Muskee nam Ralph mee op toernee als voorprogramma van zijn Cuby & The Blizzards, waarmee hij een grote groep trouwe fans vergaarde.

Ralph wint de Dutch Blues Award 2011 voor beste vocalist en nadat hij er even tussenuit was wint hij in 2014 de Dutch Blues Challenge, en zijn comeback staat als ’n huis! Ook dit jaar toert hij weer heel Nederland door met zijn enerverende en ongeëvenaarde solo optreden! En The Shack is enorm trots dat deze geweldig muzikant wederom een gaatje in zijn drukke agenda heeft gevonden om naar Oude Meer te komen!


Category Tag


Share

Locatie

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Optreden Ralph de Jongh @ The Shack”

Aankomende activiteiten