Pop Up Atelier 3: Boetseren

wo 19 juni 2019, 15:00 uur

Het is alweer bijna juni, en dat betekent dat het weer tijd is voor de IkToon maand; de maand waarin amateurkunst en amateurkunstenaars centraal staan. In Aalsmeer vinden deze maand diverse culturele activiteiten plaats. Eén van deze activiteiten is het Pop Up Atelier. Bij het Pop Up Atelier krijg je iedere woensdagmiddag de kans om een toffe, beeldende workshop van een echte kunstenaar te volgen.

Op woensdag 19 juni kun je een workshop boetseren volgen. In één les leer je van Stichting de Werkschuit Aalsmeer om een eigen beeld te maken. Een speelgoedbeestje dient als voorbeeld. Wanneer je helemaal tevreden bent over je werk, heeft dit nog even een pauze nodig om te drogen. Daarna wordt je beeld op 950 graden gebakken in een keramiekoven, wordt er een glazuurlaagje overheen gedaan en dan wordt het op 1050 graden gebakken.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij de workshop! Aan de workshop mag je gratis meedoen. Wel graag even aanmelden van te voren in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan door een mail met jouw naam en leeftijd te sturen naar wdoornebosch@cultuurpuntaalsmeer.nl


Category Tag


Share

Locatie

De Oude Veiling
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer
0297-368 378
info@deoudeveiling.nl
restaurant@deoudeveiling.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Pop Up Atelier 3: Boetseren”

Aankomende activiteiten