Pop Up Atelier 4: 3D printen

wo 26 juni 2019, 15:00 uur

Het is alweer bijna juni, en dat betekent dat het weer tijd is voor de IkToon maand; de maand waarin amateurkunst en amateurkunstenaars centraal staan. In Aalsmeer vinden deze maand diverse culturele activiteiten plaats. Eén van deze activiteiten is het Pop Up Atelier. Bij het Pop Up Atelier krijg je iedere woensdagmiddag de kans om een toffe, beeldende workshop van een echte kunstenaar te volgen.

Op woensdag 26 juni is alweer het laatste Pop Up Atelier. Je kunt dan kennismaken met de nieuwste aanwinst van Cultuurpunt Aalsmeer: de 3D printer. Met behulp van een tekenprogramma op de iPad maak je een persoonlijk ontwerp dat vervolgens daadwerkelijk geprint wordt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van je eigen sleutelhanger of Legoblokje, super gaaf! 3D printen is tevens een onderdeel uit het nieuwe cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer, dat na de zomervakantie van start gaat. Het ideale moment dus om hier alvast kennis mee te maken!

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij de workshop! Aan de workshop mag je gratis meedoen. Wel graag even aanmelden van te voren in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan door een mail met jouw naam en leeftijd te sturen naar wdoornebosch@cultuurpuntaalsmeer.nl


Category Tag


Share

Locatie

De Oude Veiling
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer
0297-368 378
info@deoudeveiling.nl
restaurant@deoudeveiling.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Pop Up Atelier 4: 3D printen”

Aankomende activiteiten