Stones Sessions @ The Shack

zo 5 januari 2020, 16:00 uur

Zes super getalenteerde muzikanten in een fenomenale Stones tribute. Met deze dampende Rolling Stones revival hebben ze al met veel succes getoerd in Nederland en in het Caribisch gebied. Zondag 5 januari staan ze voor de derde keer in The Shack!

Stones hits uit alle tijden zullen van het podium denderen. Verwacht dus een aaneenschakeling van alle wereldhits verpakt in een spetterende Rockshow. De muziek van “The Best Rock ’n Roll band in in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron.

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat deze zes talentvolle muzikanten van oa. Nielson, Lisa Lois, The Royal Engineer en Money & The Man zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort.

En deze jonge muzikale helden gaan het weer flikken: Tim de Wijk: drums, Jeffrey Hendriks: vocals, Henk Wesselink: gitaar / vocals, Hubert Eggen: gitaar, René Geelhoed: toetsen / vocals, Jeffrey Bolink: bass / vocals.

Entree € 15,-


Category Tag


Share

Locatie

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Stones Sessions @ The Shack”

Aankomende activiteiten