Tribute to CCR @ The Shack

vr 9 augustus 2019, 21:00 uur

Vrijdag 9 en zondag 11 augustus gaat The Shack terug in de tijd naar het Woodstock tijdperk! Geen groot evenement maar gewoon op z’n “Shack’s” met kneitergoeie muziek!

Dus fans van CCR opgelet…..
Op vrijdag 9 augustus staan ze weer op het podium; vijf klasse muzikanten in een fenomenale Creedence Clearwater Revival tribute. Met de superstrot van frontman Lawrence Mul, Vedran Mircetic (gitaar) Richard Hunting (bas) Sander Rots (gitaar) Mike Visser (drum) gaat dit weer een schitterend eerbetoon worden aan de band die slecht 5 jaar bestond maar de geschiedenis in ging als een van de grootste Amerikaanse bands.

Creedence groeide binnen de kortste keren uit tot een van de succesvolste bands ter wereld en produceerde hits aan de lopende band: Fortunate Son, Bad Moon Rising, Susie Q, Down On The Corner, Who’ll Stop The Rain, Up Around The Bend en Long As I Can See The Light zijn slechts een paar van de vele hits die CCR in een korte periode, ook in Nederland, scoort. Logisch dus, dat voor zo’n eerbetoon muzikanten van formaat voor nodig zijn! (De setlist op 9 augustus is aangevuld met nieuwe nummers.)

Entree € 10,-


Category Tag


Share

Locatie

The Shack
Schipholdijk 253-B
1438 AC Oude Meer
Tel. 06 25047557
www.the-shack.info

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Tribute to CCR @ The Shack”

Aankomende activiteiten