Iedere schoolvakantie organiseren de combinatiefunctionarissen sport, cultuur en welzijn een CombiFun-activiteit voor basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8. Zo ook in de komende voorjaarsvakantie. Op vrijdag 22 februari openen de deuren van De Waterlelie voor een zeer verrassende activiteit, deze keer werken de kinderen namelijk aan een heuse circusvoorstelling.

De CombiFun-activiteit wordt georganiseerd door de combinatiefunctionarissen van De Binding, Cultuurpunt Aalsmeer en Team Sportservice Aalsmeer. Van 09.30 tot 12.30 uur krijgen de kinderen les van een echte circusartiest, die de kinderen een paar gave tricks en moves gaat aanleren die te maken hebben met het circus. Fietsen op een éénwieler, dansen op een koord, bordjes draaien en jongleren zijn je na deze ochtend niet meer vreemd. Als spektakelstuk wordt van 12.30 tot 13.00 uur een spetterende voorstelling gegeven die voor iedereen vrij toegankelijk is.

Deelname aan de vakantieactiviteit bedraagt € 6,- bij voorinschrijving en € 7,50 aan de deur. Vooraf inschrijven kan via debinding.nl/agenda. Binnen deze activiteit werken de combinatiefunctionarissen samen met JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht). De kinderen krijgen daarom tijdens de activiteit gratis water en fruit van JOGG aangeboden.

De combinatiefunctionarissen vinden het belangrijk dat CombiFun voor iedereen toegankelijk is. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Is het voor u of uw gezinsleden moeilijk om de kosten op te brengen en wilt u wel kinderen inschrijven? Neem dan contact op met Lizanne Eveleens via lizanne@debinding.nl. Uw aanvraag zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.