Over twee weken is het alweer herfstvakantie. Net zoals iedere andere vakantie organiseren Cultuurpunt Aalsmeer, de Binding en Sportservice Aalsmeer ook nu weer hun gezamenlijke CombiFun activiteit. Na het ontzettende succes van vorig jaar hebben zij besloten om opnieuw de professionals van Circus Kristal uit te nodigen voor een dag in het teken van, je raadt het al… circus! Op vrijdag 26 oktober kan er de hele dag geoefend worden met acrobatiek, goocheltrucs en clown stunts. De dag zal afgesloten worden met een voorstelling voor de ouders en andere geïnteresseerden.

Tijdens het circusprogramma gaan de kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar aan de slag met eenwielers, koorddansapparaten, evenwichtsbalken, jongleerballen, pisterekken en nog veel. Als de kinderen de basis onder de knie hebben, is het tijd om toe te werken naar een grote presentatie in een echte circuspiste. De presentatie, die om 14.00 uur begint, is de grote finale van de dag en is vrij toegankelijk voor vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Inschrijven kan tot dinsdag 23 oktober via www.debinding.nl/agenda. Wees er snel bij want er is slechts plek voor 100 kinderen en vol is vol! De CombiFun circusdag is op vrijdag 26 oktober (in de herfstvakantie) en wordt gehouden in de Proosdijhal in Kudelstaart (Edisonstraat 6). De dag kost bij voorinschrijving 10 euro per kind en, indien nog plek, 12 euro per kind aan de deur. Inloop vanaf 10.45 uur, start programma 11.00 uur. De presentatie is om 14.00 uur, einde programma 14.30 uur.

Kinderen dienen zelf een lunchpakketje mee te nemen. Er is tijd voor een lunchpauze ingeruimd.