Bij deze Combifun activiteit gaan we zelf een escape room bouwen. Je verzint een spannend verhaal, maakt allerlei puzzels en bedenkt opdrachten. Na de pauze gaan jullie de escape room van een ander groepje spelen. Jullie proberen te ontsnappen en het mysterie op te lossen door puzzels te maken, sloten open te krijgen en meer. Een leuke vakantieactiviteit voor echte speurneuzen!

Vanaf 09.30 zijn jullie welkom bij de Binding op de Zijdstraat 53, om 09.45 gaan we beginnen. De activiteit is rond 12.30 afgelopen en kan alleen doorgaan als er genoeg aanmeldingen zijn. Er is plek voor minimaal 12 en maximaal 36 kinderen. Inschrijven kan hier tot maandag 29 april. De activiteit kost bij voorinschrijving 4 euro en indien nog plek, 5 euro per kind aan de deur.

We vinden het belangrijk dat de Combifun voor iedereen toegankelijk is. De prijs mag nooit een reden zijn om niet deel te nemen. Is het voor u of uw gezinsleden moeilijk om de kosten op te brengen en wilt u wel kinderen inschrijven? Neem dan contact op met Lizanne Eveleens via ‪lizanne@debinding.nl‬. Uw aanvraag zal strikt vertrouwelijk worden behandeld.