Voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd

Cultuurpunt Aalsmeer organiseert korte cursussen muziek, musical, ballet, yoga, nieuwe media en creatieve vorming voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. De lessen worden gegeven op diverse (naschoolse opvang) locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Het aanbod is bedoeld voor alle kinderen, ook voor hen die geen gebruik maken van naschoolse opvang. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan ieder kind, heeft elke cursus een maximum aantal deelnemers. De docenten zijn allen afgestudeerd aan een HBO-vakopleiding in de kunsten en hebben hun sporen verdiend in de beroepspraktijk. Kwaliteit en spelplezier gaan bij de cursussen van het Cultuurpunt hand in hand.

Laagdrempelig geprijsd

De cursussen duren 9 weken en zijn laagdrempelig geprijsd. Twee keer per jaar is er nieuw aanbod, zodat op elke locatie verschillende disciplines aan bod komen. Tijdens de laatste les van de cursus geven de kinderen een korte presentatie of minivoorstelling.

Inschrijven

U kunt inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.

Heeft u vragen, neem contact op met Wieteke Doornebosch van het Cultuurpunt via info@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch: 0297 – 365 165.