Speel mee op jouw niveau!

Ken jij het Aalsmeers Jeugdorkest al? Kinderen uit groep 5 tot en met 8 die een muziekinstrument bespelen kunnen lid worden van dit orkest. Of je nog maar pas les hebt of al wat langer speelt, je kunt altijd meespelen. Je krijgt gewoon een partij die past bij jouw niveau. Ook maakt het niet uit wat voor instrument je speelt, in dit jeugdorkest passen alle instrumenten, zoals toetsinstrumenten, blaasinstrumenten, snaarinstrumenten en slagwerk. Je kunt op drie verschillende momenten in het schooljaar instromen, wanneer deze momenten zijn vind je op de website van Cultuurpunt Aalsmeer.

Repetities
Het orkest repeteert wekelijks op de maandagmiddag. Elk blok wordt afgesloten met een optreden. De repetities zijn van 16.00 tot 17.00 uur en vinden plaats in de workshopruimte van Cultuurpunt Aalsmeer in De Oude Veiling.

Kosten
De kosten bedragen € 60,- per blok (3 lesblokken van 9 weken per cursusjaar). Als je voor drie blokken inschrijft, betaal je € 150,- in plaats van € 180,-. Wil je graag meedoen, maar zijn de kosten een drempel? Dan kun je via je school een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Aalsmeer. Meer informatie over dit fonds kun je vragen aan de directeur van je school of vinden op www.jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/aalsmeer/

Informatie en aanmelden
Heeft u vragen, neem dan contact op met André Vulperhorst via ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch via 0297 – 365 165.

INSCHRIJVEN

Informatie
  • leeftijd: groep 5 t/m 8
  • tijd en data: maandag, 16.00-17.00 uur
  • locatie: workshopruimte Cultuurpunt Aalsmeer, Marktstraat 19
  • prijs: € 60,- voor 9 lessen van 60 minuten
  • docent: André Vulperhorst
Meer cursussen