De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het nieuwe cursusaanbod van Cultuurpunt Aalsmeer bekend is! Na de zomer start zij namelijk weer met verschillende korte, oriënterende cursussen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. In deze cursussen wordt kennis gemaakt met de beginselen van muziek, musical, ballet, circus, graffiti en DJ.

Een paar keer per jaar organiseert Cultuurpunt Aalsmeer korte, oriënterende cursussen. Cursussen als Ontdek je talent op een instrument, DJ, keyboard en gitaar zijn al echte ‘all time favorites’ geworden. Maar ieder cursusblok probeert het Cultuurpunt met vernieuwingen te komen. Zo zijn vorig jaar de cursussen circus en graffiti toegevoegd aan het aanbod. En daar zijn nu ook de cursussen ballet voor onder- en middenbouw en musical voor de bovenbouw bijgekomen.

De lessen vinden plaats op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag in de naschoolse tijd. Onder andere in Gymzaal de Rietpluim, op basisschool De Zuidooster, in de Place2Bieb en in het vernieuwde pand van De Oude Veiling/Cultuurpunt Aalsmeer aan de Marktstraat. Het cursusaanbod is bedoeld voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en start in de week van 8 oktober. Uitgebreide informatie over de cursussen, zoals dag, tijd en locatie, is te vinden op de website van het Cultuurpunt. Ook het inschrijfformulier is daar te vinden.

Gratis proeflessen tijdens open middag
Wil jij cultureel of creatief bezig zijn na schooltijd, maar weet je nog niet zo goed wat je precies wilt? Dan ben je op zaterdagmiddag 15 september tussen 13.00 en 15.00 uur van harte welkom bij Cultuurpunt Aalsmeer. Het Cultuurpunt organiseert die middag, tijdens de opening van De Oude Veiling, een gratis open huis met verschillende leuke proeflessen. Kom gezellig langs en doe mee met jongleren, keyboard- en gitaarspelen, DJ-en en meer. Wie weet is het iets voor jou, ontdek jij jouw (verborgen) talenten en kun je je inschrijven voor één van de korte cursussen!