Wil jij meedoen in het Aalsmeers Jeugdorkest?

Ken jij het Aalsmeers Jeugdorkest al? Kinderen uit groep 5 tot en met 8 die een muziekinstrument bespelen kunnen lid worden van dit orkest. Of je nog maar pas les hebt of al wat langer speelt, je kunt altijd meespelen. Je krijgt gewoon een taak of opdracht die past bij jouw niveau. Ook maakt het niet uit wat voor instrument je speelt, in dit jeugdorkest passen alle instrumenten, zoals toetsinstrumenten, blaasinstrumenten, snaarinstrumenten en slagwerk. Instromen bij het Aalsmeers Jeugdorkest is op ieder moment van het jaar mogelijk.

Repetities
Het orkest repeteert wekelijks op de maandagmiddag. De repetities zijn van 16.00 tot 17.00 uur en vinden plaats in de workshopruimte van Cultuurpunt Aalsmeer in De Oude Veiling. Deelname aan het Aalsmeers Jeugdorkest is geheel kosteloos.

Optredens
Samen repeteren is leuk, maar samen optreden is nog leuker! Tijdens de repetities oefen je verschillende liedjes, zowel moderne popsongs als oude klassiekers, en werk je als groep toe naar optreedmomenten, die op diverse momenten van het jaar plaatsvinden. Natuurlijk volgt aan het eind van het schooljaar een groot slotoptreden.

Informatie en aanmelden
Heeft u vragen, neem dan contact op met André Vulperhorst via ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch via 0297 – 365 165.


Informatie
  • lessen: een jeugdorkest
  • doelgroep: groep 5 t/m 8
  • repetitie/lesdata + tijden: iedere maandag, van 16:00 – 17:00 uur
  • repetitie/leslocatie: Cultuurpunt Aalsmeer, Marktstraat 19
  • kosten:  gratis
  • vragen of aanmelden: ajvulperhorst@cultuurpuntaalsmeer.nl 
Aankomende activiteiten