Spannend creatief schilderproces voor beginners èn gevorderden

De uitdaging om te experimenteren met steeds weer verschillende materialen en technieken geeft Sunny een groots gevoel van vrijheid. Zij neemt de ruimte om zich over te geven aan een ontdekkingsreis zonder grenzen, waarbij aardse materie en kosmische krachten een onuitputtelijke bron zijn van inspiratie, die voortdurend verandering teweeg brengt.

De innige verbondenheid die zij ervaart met deze bron stelt haar in staat een transformatie te bewerkstelligen in haar eigen beeldtaal, een eigen handschrift, waarbij het ritme van krachtige kleurvlakken, beweeglijke lijnen en tegendraadse structuren samenvloeit in een harmonieus geheel.

Sunny heeft een Erkend Leerbedrijf en biedt workshops aan. Zij wil graag de uitdaging van het experiment, dat groots gevoel van vrijheid, aan je overdragen zodat je zelf een eigen handschrift ontwikkelt in je eigen beeldtaal. Met haar ga je schilderen in een inspirerende werkruimte waar je op een ontspannen manier je eigen gevoelens en ideeën kunt omzetten in schitterende kleuren. Er wordt gewerkt met acrylverf op doek of papier en gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals oil-bars, inkt, pastel, gel medium, zand, stukjes papier, stof et cetera. Je leert er op een speelse manier mee omgaan en je leert je gevoel om te zetten in lijnen, vlakken, ritmes en balans.

Door deze zuivere manier van werken ontstaat er ruimte voor een spannend creatief proces waarvan de uitkomst steeds weer verrassend zal zijn. Zowel voor beginners als gevorderden is er voldoende individuele aandacht en begeleiding om een ieder in zijn eigen ontdekkingstocht te ondersteunen.  Na afloop wordt het werk gezamenlijk besproken.


Informatie
  • lessen: schilderen figuratief en/of abstract
  • doelgroep: jeugd en volwassenen
  • lesdata + tijden: donderdag van 10.30 tot 13.30 uur, zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur en op aanvraag  
  • leslocatie: SunnyArt atelier/galerie Hornweg 196-d, 1432 GS Aalsmeer
  • contactgegevens: Sunny Neeter
  • telefoon: 06 54 68 25 51
  • e-mail: info@sunnyart.eu
  • website: http://www.sunnyart.eu/
Aankomende activiteiten