Club Cultuur creatieve cursussen van 5, 6 of 9 lessen na school voor leerlingen van de basisschool

Club Cultuur van Cultuurpunt Aalsmeer organiseert: muziek, theater, ballet, media lab, boetseren, graffiti en allerlei andere creatieve lessen voor basisschoolleerlingen in de naschoolse tijd. De lessen worden gegeven op diverse locaties in Aalsmeer en Kudelstaart. Het aanbod is bedoeld voor alle kinderen op de basisschool in Aalsmeer of Kudelstaart. 

Om voldoende aandacht te kunnen geven aan ieder kind, heeft elke cursus een maximum aantal deelnemers. De docenten zijn allen afgestudeerd aan een HBO-vakopleiding in de kunsten en hebben hun sporen verdiend in de beroepspraktijk. Kwaliteit en spelplezier gaan bij Club Cultuur van het Cultuurpunt hand in hand.

Laagdrempelig geprijsd De cursussen duren 5 tot 9 weken en zijn laagdrempelig geprijsd. Twee keer per jaar is er nieuw aanbod, zodat op elke locatie verschillende disciplines aan bod komen. Tijdens de laatste les van de cursus geven de kinderen een korte presentatie of minivoorstelling.

Inschrijven U kunt inschrijven via het inschrijfformulier op deze website. Plaatsing geschiedt op volgorde van inschrijving.

Vragen Heeft u vragen, neem contact op met Wieteke Doornebosch van het Cultuurpunt via info@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch: 0297 – 365 165.

Cursusaanbod

It seems we can't find what you're looking for.