Cultuur agenda

In Aalsmeer worden wekelijks veel leuke, culturele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en ook Cultuurpunt Aalsmeer organiseert diverse culturele activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Deze agenda is dan ook een handig overzicht met alle activiteiten die de komende tijd in en rondom Aalsmeer gepland staan.
alles
muziek
evenement
lezen en literatuur
cultuurpunt
kids
Club Cultuur
poëzie
kunst
expositie
workshop
comedy
theater
bibliotheek
klassiek
vr 2 september, 12:00 zo 16 oktober, 17:00
Het Oude Raadhuis
evenement, kids
Ben naar het Bos!
Kunstenaarscollectief IMIX – Marion Albers, Mireille Schermer en Gemma Distelbrink – hebben in Het Oude Raadhuis een kunstzinnige boservaring gecreëerd die kunst en natuur in harmonie samenbrengt en alle zintuigen prikkelt.  De tentoonstelling is van 2 september t/m 9 oktober te zien.

Kom jezelf opladen in het bijzondere bos bij de expositie van IMIX in Het Oude Raadhuis in Aalsmeer. Van 2 september tot en met 9 oktober creëren Mireille Schermer, Gemma Distelbrink en Marion Albers een kunstzinnige boservaring ín en óm het Raadhuis. De officiële opening is op zondag 4 september om 15.00 uur. Die dag is er ook fijne warme muziek van Paradiya te beluisteren.

‘Ben naar het bos’ is op vrijdag, zaterdag en zondag te bezoeken van 14- 17 uur. Het adres is Dorpstraat 9, 1431 CA in Aalsmeer.

Op zaterdag 3 en zondag 4 september vindt het grootste natuurfestival in Nederland plaats, ‘Fete de la Nature’. Dan kun je in het Oude Raadhuis ook een boomorakel raadplegen, film kijken, een boom opzetten met de kunstenaars en kennismaken met de geneeskracht van het bos.

Zaterdag 17 en zondag 18 september is ‘Ben naar het bos’ in het Raadhuis één van de stops van de Kunstroute Aalsmeer. Openingstijden zijn dan van 12- 17 uur. Op zondag 18 september vanaf ca. 13.30 uur ook heerlijke live muziek van de Castricumse band AYCE.

En tijdens de braderie op 3 september en de Kunstroute Aalsmeer op 17 en 18 september zijn er allerlei activiteiten in en om het Oude Raadhuis in het teken van het bos.

Kom naar het Bos!