Je eigen creativiteit in bewegen ervaren

Kinderen van groep 1&2 of groep 3,4 en 5 kunnen meedoen met de balletles van Elize Kruithof. Zij is gediplomeerd docente en opgeleid aan de Scapino dansacademie en aan de Theaterschool Amsterdam.

In deze 9 lessen in pre-ballet kunnen kinderen ervaren wat dans voor hen betekent. Plezier en een beetje de discipline en concentratie ervaren dat ballet nu eenmaal vraagt, een beetje stretchen en de balletspieren voelen, de telling en de lyriek in de klassieke muziek en de eigen creativiteit in bewegen ervaren.

De kinderen van groep 1 en 2 doen mee met de workshop kleuterdans. De kinderen van groep 3,4 en 5 kunnen meedoen met de cursus “ballerina’s in de dop”

De laatste les is een open les voor familie om te komen kijken wat er is geleerd en ontwikkeld. We houden ons aan de RIVM richtlijnen, het kan zijn dat de laatste les gefilmd wordt. We sturen de film dan rond aan de balletgroep.

Omtrent Corona:
100% geld retour garantie. Indien de workshop niet kan starten i.v.m. geldende corona maatregelen dan krijg je je volledige betaling retour. Mocht er een enkele les uitvallen dan wordt deze verplaatst, komt de workshop gedeeltelijk te vervallen dan wordt deze naar verhouding terugbetaald.

Vragen over deze cursus

Heeft u vragen, neem dan contact op met Cultuurpunt Aalsmeer via info@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch: 0297 – 365 165.

Corona

We houden rekening met de RIVM richtlijnen. Wanneer het nog niet mogelijk is om deze cursus te starten in deze week, dan wordt de cursus opgeschoven of ingekort. Bij een ingekorte cursus zal het lesgeld verrekend worden.

Deel deze cursus
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

meer club cultuur: