Boetseren kun je leren

Je gaat in 5 lessen, in een gezellige ontspannen sfeer, je eigen beeld boetseren naar aanleiding van een foto. Het maakt niet uit of je deze cursus al eens gedaan hebt, Margot leert je weer nieuwe beeldjes maken. Je hebt alle vrijheid om zelf te kiezen wat je wil maken. Na deze 5 lessen is er een pauze van drie weken, om het beeld te laten drogen. Daarna wordt het beeld op 950 graden gebakken in een keramiekoven. In les 6 ga je het beeld glazuren en vervolgens wordt het beeld op 1050 graden gebakken. Belangrijk is dat je met veel plezier werkt.

Omtrent Corona:
100% geld retour garantie. Indien de workshop niet kan starten i.v.m. geldende corona maatregelen dan krijg je je volledige betaling retour. Mocht er een enkele les uitvallen dan wordt deze verplaatst, komt de workshop gedeeltelijk te vervallen dan wordt deze naar verhouding terugbetaald.

Vragen over deze cursus

Heeft u vragen, neem dan contact op met Cultuurpunt Aalsmeer via info@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch: 0297 – 365 165.

Corona

We houden rekening met de RIVM richtlijnen. Wanneer het nog niet mogelijk is om deze cursus te starten in deze week, dan wordt de cursus opgeschoven of ingekort. Bij een ingekorte cursus zal het lesgeld verrekend worden.

Deel deze cursus
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

meer club cultuur: