Lekker zingen met elkaar en optreden maar!

Je leert stemoefeningen maar gaat vooral lekker zingen met elkaar. Er is eigenlijk geen leukere manier om muziek te maken dan samen met vriendjes, vriendinnetjes en andere leeftijdsgenootjes in een koor te zingen. We hopen natuurlijk dat het na 9 lessen weer mogelijk is het geleerde live aan de ouders te laten horen, anders zorgen we voor een digitale corona – proof -oplossing!

Omtrent Corona:
100% geld retour garantie. Indien de workshop niet kan starten i.v.m. geldende corona maatregelen dan krijg je je volledige betaling retour. Mocht er een enkele les uitvallen dan wordt deze verplaatst, komt de workshop gedeeltelijk te vervallen dan wordt deze naar verhouding terugbetaald.

Vragen over deze cursus

Heeft u vragen, neem dan contact op met Cultuurpunt Aalsmeer via info@cultuurpuntaalsmeer.nl of telefonisch: 0297 – 365 165.

Corona

We houden rekening met de RIVM richtlijnen. Wanneer het nog niet mogelijk is om deze cursus te starten in deze week, dan wordt de cursus opgeschoven of ingekort. Bij een ingekorte cursus zal het lesgeld verrekend worden.

Deel deze cursus
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

meer club cultuur: