Team Cultuurpunt Aalsmeer

Een team van vier medewerkers houdt zich bezig met diverse ondersteunende werkzaamheden, zoals het coördineren van het onderwijs en de amateurkunst, het organiseren van culturele (naschoolse) projecten op basis- en middelbare scholen, de administratie en de marketing & communicatie.

Boaz

Boaz Blomberg

Cultuurverbinder

Mijn naam is Boaz, de cultuurverbinder bij Cultuurpunt Aalsmeer. Ik ben hier als buitenstaander binnengekomen, maar heb zo de gastvrijheid van Aalsmeer en Kudelstaart mogen ontdekken. Maandag t/m donderdag zijn mijn werkdagen en ben dan hard aan het werk om de kinderen en jongeren van de gemeente kennis te laten met kunst en cultuur. Ik vind het belangrijk om te laten zien dat kunst en cultuur vaak veel laagdrempeliger is dan je denkt. Het kan je namelijk dingen laten realiseren over de maatschappij, maar belangrijker nog; over jezelf. Ik hou ervan om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, dus bel of mail me met je ideeën! In mijn vrije tijd speel ik gitaar, ga ik naar concerten en kijk ik graag een goede film. Tot snel in de Oude Veiling.

CPA_Lenneke_2

Lenneke Heijjer

Teamleider

Lenneke werkt sinds januari 2020 als teamleider van het Cultuurpunt. Aanwezig op maandag.

Floor

Floor Vlasblom

Coördinator Kennismakingsonderwijs

De combinatie functionaris organiseert projecten voor het primair onderwijs. Zo veel mogelijk kinderen kunnen onder school of na school in contact komen met cultuur. Bijvoorbeeld door projecten als ‘Pop up ateliers’ of ‘Ontdek je talent op een instrument’. De verzetsbus staat in mei bij meerdere scholen in Aalsmeer, dus zonder ver te reizen, kunnen kinderen toch het verzetsmuseum bezoeken. Voor basisschool kinderen ligt ieder half jaar een nieuw cursusaanbod klaar. Dit varieert van boetseren tot vloggen en van musical tot een heuse graffiti cursus.

dirk (2)

Dirk Beets

Projectleider Amateurkunst

Ik ben Dirk Beets: musicus, muziekdocent, componist, arrangeur en muziekinspirator. Ik houd van het groepsproces dat ontstaat als mensen samen muziek maken. Juist daar waar ruimte is voor ieders creatieve inbreng, individuele wensen en ideeën ontstaan voor mij de magische momenten van het muziek maken.

In juli 2022 ben ik begonnen als projectleider Amateurkunst bij Cultuurpunt Aalsmeer. Samen met de amateurverenigingen en stichtingen kijken we wat we elk jaar willen bereiken en zetten we stappen naar een duurzame samenwerking, waarin we elkaar kunnen ondersteunen.